V sobotu 12.10 2024 se rozběhla další soutěž sezóny 2024/2025 Krajský přebor hráček kategorie U-18. Tato soutěž má celkem 18 týmů, rozdělených do dvou výkonnostních skupin KP1 a KP2 po devíti týmech.
Systém soutěže je v obou skupinách stejný a představuje v podstatě zrcadlo ligových soutěží. V každé skupině se začíná vzájemnými zápasy každého s každým na tři vítězné sety ve skupinách po třech týmech v každém kole. V základní části se tedy potkají týmy postupně se všemi soupeři své skupiny, Po dohrání základní části čeká ty nejlepší „Final four“, kde se utkají o konečné medailové pozice v soutěži. Družstva, která se umístí  na 5.-9. místě základní části se poperou o tato místa.
Kromě systému soutěže bylo další novinkou používání elektronického zápisu utkání, který hlídá regulérní průběh zápasů , zjednodušuje následnou administrativu  a umožnuje sledování jednotlivých utkání online.
První kola KP U18 se konala v  Táboře, Trhových Svinech a v domácí tělocvičně SK Třebín na ZŠ Máj I v Českých Budějovicích.
Průběžné výsledky 1 kola jsou žlutočerné. V KP 1 se průběžně umístil na 1.místě tým SK Třebín LVI (U18) a v KP 2  tým SK Třebín  SŽKY (U16). Oba týmy ve svých skupinách zvítězily navíc  v obou zápasech se 6 body a bez ztráty setu 2x  3:0, Další naše želízko v ohni byl tým  SK Třebín C  , který se v této soutěži také neztratil a i přes věkový handicap s jedním vítězstvím skončily holky na 7.místě v KP2.
Průběžné 1.místo  v KP1 U18 a 1.místo v KP2 U18  nás potěšilo, ale přijímáme ho s velkou pokorou a kvalitní a poctivou tréninkovou přípravou se budeme snažit takové pěkné sportovní zážitky co nejčastěji opakovat .

Tabulka KP1: ZDE

Tabulka KP 2: ZDE